Mandala tattoo sleeve

Mandala tattoo sleeveDe mandala sleeve van Chris

Chris kwam binnen met een bestaande tattoo op zijn schouder. De tattoo op zijn schouder was bij een andere tatoeëerder gezet, en Chris was hier niet tevreden over. De vraag was dus of deze tattoo kon worden aangepast en vervolgens kon worden uitgebreid tot een mandala tattoo sleeve.

We hebben gekozen voor 3 verschillende mandala’s. Elk met een eigen vorm en opgebouwd uit een combinatie van strak lijnwerk en dotwork. Daarnaast hebben we enkele geometrische vormen toegevoegd. Elke mandala is ontworpen door Bertus speciaal voor deze sleeve en afgestemd op de arm van Chris.

Om de mandala tattoo sleeve dynamischer te maken hebben we rozen toegevoegd. De rozen zijn speels geplaatst waarbij de anatomie van de arm bepalend is. De rozen zijn zacht geschaduwd om het contrast te benadrukken met het dotwork.

Als laatste hebben we als achtergrond gekozen voor 2 patronen die oneindig zijn door te trekken waaronder de flower of life. De patronen zijn gezet door middel van dotwork in verschillende tinten. Het dotwork loopt door tot aan de hand waarbij het dotwork zacht overloopt op de huid.

Deze mandala tattoo sleeve is gezet in 5 sessies van ieder ongeveer 3 uur.

 

Paradox Tattoo Enschede

Ben je van plan een mandala tattoo sleeve te laten zetten? Door onze jarenlange ervaring met mandala’s kunnen we je hier uitstekend mee helpen. Een mandala sleeve kun je op verschillende manieren zetten en een goede artiest kan je hier in adviseren en door middel van voorbeelden samen met jouw tot een passend ontwerp komen. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in onze studio.

 

neem contact op voor een afspraak