Artis Tattoo

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Verscholen in de G.J. van Heekstraat, buiten de drukte van de stad, vind je Artis Tattoo, de tattoostudio van Bertus Gieskes. Na op verschillende locaties een tattooshop te hebben gehad, werd het voor Bertus duidelijk dat een privé studio het beste bij zijn werkwijze past. Op de huidige locatie, waar hij sinds 2015 zijn tattoostudio heeft, wordt er in alle rust, uitsluitend op afspraak getatoeëerd.

 

Elke tattoo die Bertus zet wordt afgestemd op de drager. Het ontwerpproces is door de jaren heen steeds verder verfijnd, waarbij compositie en anatomie een belangrijke rol speelt. Strak lijnwerk en balans in zowel vorm als vlakverdeling maken zijn tattoos herkenbaar en tijdloos.

 

Er komen steeds meer tattooshops bij. Zo veel dat het lastig kiezen is. Je hebt echter maar één lichaam en jij bepaalt hoe je daarmee omgaat. Kies je voor kwaliteit of kwantiteit? Als je voor kwaliteit kiest dan zul je meer diepgang ervaren en langer van je tattoo genieten. Veel mensen herkennen dit in het werk van Bertus en komen om deze reden richting Enschede om getatoeëerd te worden.

+10 jaar ervaring

+10 jaar ervaring

Ontspannen sfeer

Ontspannen sfeer

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

GGD goedgekeurd

GGD goedgekeurd