Artis Tattoo

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Verscholen in de G.J. van Heekstraat, buiten de drukte van de stad, vind je Artis Tattoo, de tattoostudio van Bertus Gieskes. Na op verschillende locaties een tattooshop te hebben gehad, werd het voor Bertus duidelijk dat een privé setting het beste bij zijn werkwijze past. Op de huidige locatie, waar hij sinds 2015 zijn tattoostudio heeft, worden er in alle rust, uitsluitend op afspraak exclusieve tatoeages gezet met zwarte inkt.

 

Elke tattoo die Bertus zet wordt afgestemd op de drager. Het ontwerpproces is door de jaren heen steeds verder verfijnd, waarbij compositie en anatomie een belangrijke rol speelt. Strak lijnwerk en balans in zowel vorm als vlakverdeling maken zijn tattoos herkenbaar en tijdloos. De nadruk ligt op grotere stukken die spelen met de vormen van het lichaam. Elk ontwerp wordt maar één keer gezet en is dus net zo uniek als jij bent.

 

Er komen steeds meer tattooshops bij. Zo veel dat het lastig kiezen is. Je hebt echter maar één lichaam en jij bepaalt hoe je daarmee omgaat. Kies je voor kwaliteit of kwantiteit? Als je voor kwaliteit kiest dan zul je meer diepgang ervaren en langer van je tattoo genieten. Veel mensen herkennen dit in het werk van Bertus en komen om deze reden richting Enschede om getatoeëerd te worden.